image/svg+xml

Des del 2015 imparteixo tallers per a infants, joves i adults. N’he fet a escoles, instituts, espais joves, centres cívics i escoles d’art. L’objectiu principal d’aquestes estones compartides és aconseguir que l’alumne entengui el dibuix com una eina per expressar les seves idees, sense por ni exigència.

Dibuixem amb música i a partir de la música. Parlem de la meva metodologia a l’hora de dibuixar cançons i també de lettering, de composició. Experimentem amb els textos que volem representar, com un element més del dibuix, i juguem, perquè dibuixem per passar-nos ho bé.

Molts dels tallers que faig per a joves tenen com a premisa la perspectiva feminista. Ens inspirem a través de referents femenins, debatem i treballem a través de la il·lustració situacions de violència masclista que passen al nostre voltant.

Adapto els tallers al grup, segons l’edat dels participants, la temàtica principal i la duració de l’activitat. També ofereixo xerrades sobre la meva trajectòria com a il·lustradora i escriptora, compartint el meu recorregut i els aprenentatges que n’he fet; així com xerrades més específiques sobre Bruna Brown, on comentem el procés de crear el llibre, algunes curiositats i els temes que es tracten, com la salut mental i la sexualitat en els adolescents.

Si t’interessa que organitzi un taller o una xerrada al teu centre, contacta amb mi i en parlem!