image/svg+xml

L’estiu del 2022, l’Anna Grimal i jo vam iniciar el projecte de pòdcast Braves Il·lustrades. La primera temporada la vam conduir conjuntament i la segona la vaig dirigir en solitari, amb la incorporació de les il·lustradores Nirvana Jiménez, Alba Falgarona i Coaner Codina com a col·laboradores puntuals.

És un pòdcast en català, gravat entre la Costa Brava i Girona, on visibilitzem què hi ha al darrere de les professions artístiques a través de les nostres experiències i les de les nostres convidades. Totes són dones professionals de sectors creatius, com per exemple les escriptores Eva Piquer i Maria Climent; les il·lustradores Marina Capdevila, Sara Caballeria i Joana Santamans; l’emprenedora Valentina Planas de La Incorrecta o la cantautora Alícia Rey.

Hem tractat temes com: el procés creatiu, els inicis en l’emprenedoria, l’identitat lligada al lloc on vivim, les dificultats en el món editorial, la relació amb les xarxes socials, la inspiració, la conciliació familiar, la gestió de l’exigència i la incertesa laboral. Xerrem de manera distesa amb les nostres convidades sobre les seves trajectòries i descobrim les diferents maneres de treballar i de sentir dins de la creació artística.

Podeu escoltar-nos a Spotify, Ivoox i Apple Podcasts.

També hem fet algun episodi especial en directe, com al festival Podfest de Roses o a la Fira del Conte de Medinyà. Si creus que podem col·laborar d’alguna manera, patrocinant el pòdcast o vols que vinguem al teu esdeveniment com a dinamitzadores, conduïnt un episodi en directe, posa’t en contacte amb mi i en parlem.